+36 30 3199 056 napelem.ar@gmail.com

Néhány érv a napelem rendszerek telepítése mellett:

Azoknak, akik még nem döntöttek a telepítésről 🙂

 

 INGYEN  és korlátlanul, mindenki számára rendelkezésre álló energiaforrás. Összehasonlításképp: ha egy olyan autót ajánlanának Önnek megvételre, amit soha sem kell megtankolni, (és töltőre dugni sem!) 25 év garanciával, kötelező szervizlátogatások nélkül, mégis bárhova el tud vele jutni, hezitálna a megvásárlásán?
 Jelen gazdasági környezetben az egyetlen olyan biztos befektetési módja pénzének, ami garantáltan legalább 10% hozamot képes termelni évente. A jelenlegi elektromos áram ár a következő 5-10 év alatt valószínűleg emelkedni fog, még az esetleges további rezsicsökkentésekkel is, így ez Önt már nem fogja érinteni, csak a beruházás megtérülési idejét csökkenti.
 Az elérhető kamatmentes pályázati hitel segítségével Önnek még a saját pénzét sem kell lekötnie, a 10% önerő az első évben megtérül. Ha segítséget szeretne kapni pályázatának elkészítéséhez, kérem elérhetőségeinken vegye fel velünk a kapcsolatot.
 Napelem rendszer bárhol telepíthető, környezetbarát módon termelhetünk energiát az eddig kihasználatlan tetőfelületeken. “OKOS” napelem paneljeink segítségével az esetleges árnyékolás hatása is minimalizálható.
 A napelem rendszerek olyan innovatív technológiát képviselnek, melyek használatával csökkenteni tudjuk a COés egyéb káros szennyezőanyagok kibocsátását, javítjuk életminőségünket.
  A telepítését követően karbantartásra nincs szükség, nincsenek mozgó alkatrészek, a napelem modulok teljesítménye állandó és stabil.
  A napelemes rendszer teljesen működik, az inverter ventilátora az egyetlen hangforrás, ami csak időszakosan üzemel és egy számítógép hűtőventilátorával megegyező zajt kelt.
  A benapozott tetőfelületre telepített napelemes rendszer hatékonyan árnyékol, így jelentősen csökkenti a tetőtéri helyiségek nyári felmelegedését.
  A hálózatra kapcsolt napelemes rendszerben a visszatáplált energiát kétirányú oda-visszamérővel mérjük, így lehetőség van arra, hogy a nyáron megtermelt energia többletet télen hasznosítsuk, ugyanis az éves elszámolásnak köszönhetően szezonális fogyasztásunk váltakozása nem befolyásolja a végelszámolást. Hőenergiát termelő napkollektorok esetén ilyen lehetőség nincs.
  A napelemes rendszerek alkalmazása ösztönzi energiatudatos gondolkodásunkat, amely javítja saját energiafelhasználási szokásainkat.
 A Nap energiája egy kifogyhatatlan, biztonságos energiaforrás, amely évmilliárdok óta folyamatosan rendelkezésre áll, (használatát réges-rég egy messzi-messzi galaxisban kezdték fejleszteni) és fog állni, ezért is választottuk szimbólumnak a végtelen jelét.

Milyen legyen a jövő?

Vagy:

t

Online referencia rendszer adatok

Ide kattintva  megtekintheti egy 3,12 kWp teljesítményű rendszer folyamatosan frissülő aktuális teljesítményadatait.
A rendszer gerincét 12 db Kioto Solar 260 W-os polikristályos napelem panel és Fronius Primo 3.0-1 inverter alkotja.
t

Miért válasszon minket?

Nálunk az ön igényéhez és elhelyezési lehetőségéhez mért leghatékonyabb megoldást kapja kedvező áron! Kivitelező partnerünk az ország egyik legrégebbi napelem rendszereket építő cége, 1000+ referenciával, saját szakember gárdával és szervízhálózattal.


Napelem rendszerek tervezése, építése, telepítése kulcsrakész kivitelezéssel, kedvező áron! Szaktanácsadás az Ön igényeinek legteljesebb figyelembevételével.

Korrekt, gyors és tiszta kivitelezés!

Okos napelem panel – mitől okos?

Okos napelem panel – mitől okos?

Okos napelem panelek Az okos – más néven SMART – napelemek a legújabb technológiai fejlesztések eredményeképpen jöttek létre abból a célból, hogy egyszerűsítsék és költséghatékonyabbá tegyék a napelem rendszerek tervezését és kivitelezését az ideálistól eltérő...

bővebben